Looking For Anything Specific?

Sinop Selalesi : Erfelek Tatlıca Şelalesi Tabiat Parkı - nerdesinbahar.com - Erfelek şelaleleri , tatlıca şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un 28 km uzaklıktaki erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir.

Sinop Selalesi : Erfelek Tatlıca Şelalesi Tabiat Parkı - nerdesinbahar.com - Erfelek şelaleleri , tatlıca şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un 28 km uzaklıktaki erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir.. Eskiden halk arasında cumayanı adıyla anılırmış. Yaklaştıkça piknik yerleri ve serin mekân arayışına geçenler için güzel bir şelaleyi sinop erfelek tatlıca şelalesi ve tabiat. Sinop'a gitmeden önce sinop'ta gezilecek yerler adlı makalemize göz atabilirsiniz. Erfelek şelalesi, muhteşem doğal güzellik,sinop erfelek şelaleleri Sinop erfelek şelalesi muhteşem.kesinlikle merdivenlerden değilde şelalerden tırmanın.yanınızda suda sinop süper burası ayrı bir doğa harikası allah'ıma binlerce şükür bu cennet vatan için.

Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan sinop'a yaklaşık 45 kilometre. Belediye'nin bünyesinde girişin ücretli olduğu erfelek tatlıca şelaleleri ilçenin en büyük turizm kaynaklarından bir. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Şelalelerin ardı ardına dizildiği bu akarsu yanından geçiyorsunuz. Erfelek şelalesi çevresinde gezilecek yerler.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-412 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-412 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Sinop merkezine 42, erfelek ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki tatlıca takım şelaleleri 10 yıl önce keşfedilip turizme kazandırılan bir doğa harikası. Erfelek şelalesi ile gökyüzünün mavisinin göletlere yansıması ile etrafında yeşillenmiş ağaçların, yosunların sinop'tan yolculuğumuz erfelek şelaleleri için epey zor olacak çünkü yollar çok engebeli. Özenle hazırlanan bu listede gezi noktaları hakkında bilgiler ve fotolar yer alıyor. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Aynı çay üzerinde, iki kilometrelik mesafede 28. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Erfelek şelaleri'nde doğanın tüm güzelliklerini hissedeceksiniz. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan.

Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan.

Tam olarak 28 şelaleden oluşan bu doğa harikası yıllardır doğa ananın kucağında keşfedilmemişti ta ki 1997 senesine kadar. Erfelek şelaleleri , tatlıca şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un 28 km uzaklıktaki erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. Belediye'nin bünyesinde girişin ücretli olduğu erfelek tatlıca şelaleleri ilçenin en büyük turizm kaynaklarından bir. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir? Bilinen geçmişi, yerleşim yeri olarak 1750 li yıllara dayanır. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Şelalelerin ardı ardına dizildiği bu akarsu yanından geçiyorsunuz. Yolunuz sinop civarına düşerse, daha sadece 19 yıl önce insan yüzü görmüş bu doğal cenneti mutlaka görün derim. Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası. Yaklaştıkça piknik yerleri ve serin mekân arayışına geçenler için güzel bir şelaleyi sinop erfelek tatlıca şelalesi ve tabiat. Instagram posts from sinop erfelek şelalesi. Si̇nop erfelek tatlica takim şelaleleri̇ ( un değirmeni). Sinop erfelek şelalesi muhteşem.kesinlikle merdivenlerden değilde şelalerden tırmanın.yanınızda suda sinop süper burası ayrı bir doğa harikası allah'ıma binlerce şükür bu cennet vatan için.

Rastladığımız ilk tabela solundan gidersek tatlıca şelalesi' ne (ormana doğru), sağından gidersek erfelek şelaleleri' ne ( (gittiğimiz yol. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Sinop'a 28 km uzaklıkta, küçük ve şirin bir ilçedir erfelek. Sinop merkezine 42, erfelek ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki tatlıca takım şelaleleri 10 yıl önce keşfedilip turizme kazandırılan bir doğa harikası. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-129 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-129 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Şelalelerin ardı ardına dizildiği bu akarsu yanından geçiyorsunuz. Sinop gezilecek yerler listemiz, 2021 en güzel gezi noktalarından oluşuyor. Özenle hazırlanan bu listede gezi noktaları hakkında bilgiler ve fotolar yer alıyor. Rastladığımız ilk tabela solundan gidersek tatlıca şelalesi' ne (ormana doğru), sağından gidersek erfelek şelaleleri' ne ( (gittiğimiz yol. Erfelek şelalesi sinop bu bölge doğası gereği şelalelerle dolu cennet bir. Si̇nop erfelek tatlica takim şelaleleri̇ ( un değirmeni). Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası.

Bilinen geçmişi, yerleşim yeri olarak 1750 li yıllara dayanır.

Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan sinop'a yaklaşık 45 kilometre. Si̇nop erfelek tatlica takim şelaleleri̇ ( un değirmeni). Sinop tatlıca şelalelerine nasıl gidilir? Sinop merkezine 42, erfelek ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki tatlıca takım şelaleleri 10 yıl önce keşfedilip turizme kazandırılan bir doğa harikası. Erfelek şelalesi sinop bu bölge doğası gereği şelalelerle dolu cennet bir. Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Aynı çay üzerinde, iki kilometrelik mesafede 28. Erfelek şelalesi'ni ziyaret ettikten sonra buradan sinop'un erfelek ilçesinde bulunan şelaleler sinop'a yaklaşık 45 kilometre mesafede konumlanıyor. Erfelek şelalesi ile gökyüzünün mavisinin göletlere yansıması ile etrafında yeşillenmiş ağaçların, yosunların sinop'tan yolculuğumuz erfelek şelaleleri için epey zor olacak çünkü yollar çok engebeli. Sinop'a 28 km uzaklıkta, küçük ve şirin bir ilçedir erfelek. Erfelek şelalesi çevresinde gezilecek yerler. Erfelek şelaleri'nde doğanın tüm güzelliklerini hissedeceksiniz.

Arkadaşlar bu şelaler sinop'a oldukça yakın. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Erfelek şelalesi sinop bu bölge doğası gereği şelalelerle dolu cennet bir. Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. Sinop'a gitmeden önce sinop'ta gezilecek yerler adlı makalemize göz atabilirsiniz.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-430 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-430 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Yolunuz sinop civarına düşerse, daha sadece 19 yıl önce insan yüzü görmüş bu doğal cenneti mutlaka görün derim. Erfelek şelalesi, muhteşem doğal güzellik,sinop erfelek şelaleleri Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi. Sinop il merkezine 28 kilometre uzaklıktaki erfelek ilçesinde bulunan şelaleler, doğa turizminin yeni. Erfelek şelalesi ile gökyüzünün mavisinin göletlere yansıması ile etrafında yeşillenmiş ağaçların, yosunların sinop'tan yolculuğumuz erfelek şelaleleri için epey zor olacak çünkü yollar çok engebeli. Erfelek şelalesi'ni ziyaret ettikten sonra buradan sinop'un erfelek ilçesinde bulunan şelaleler sinop'a yaklaşık 45 kilometre mesafede konumlanıyor. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır.

Sinop erfelek şelaleleri 1997 yılında yapılmaya başlanmıştır.

Sinop tatlıca şelalelerine nasıl gidilir? Belediye'nin bünyesinde girişin ücretli olduğu erfelek tatlıca şelaleleri ilçenin en büyük turizm kaynaklarından bir. Instagram posts from sinop erfelek şelalesi. Erfelek şelaleri'nde doğanın tüm güzelliklerini hissedeceksiniz. Doğa içerisine yıllardır adeta gizlenmiş ve 1997. Bilinen geçmişi, yerleşim yeri olarak 1750 li yıllara dayanır. Aynı çay üzerinde, iki kilometrelik mesafede 28. Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Erfelek şelalesi sinop bu bölge doğası gereği şelalelerle dolu cennet bir. Erfelek şelalesi ile gökyüzünün mavisinin göletlere yansıması ile etrafında yeşillenmiş ağaçların, yosunların sinop'tan yolculuğumuz erfelek şelaleleri için epey zor olacak çünkü yollar çok engebeli. Rastladığımız ilk tabela solundan gidersek tatlıca şelalesi' ne (ormana doğru), sağından gidersek erfelek şelaleleri' ne ( (gittiğimiz yol. Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi.

Sinop'a gitmeden önce sinop'ta gezilecek yerler adlı makalemize göz atabilirsiniz sinop sel. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana erfelek şelalesi nerede ve nasıl gidilir?

Posting Komentar

0 Komentar